tisdag 17 februari 2009

What shall we do with the drunken sailor..

Idag tittade jag på söndagens avsnitt av Mia och Klara på Svt-play. Det var riktigt roligt som alltid. I detta avsnittet sjöng dom låten What shall we do with the drunken sailor och det fick mig att tänka tillbaka på när vi gick i mellanstadiet någon gång och vi var några stycken (jag vet att Darling var med i alla fall) som hade lärt oss den låten. Vi bestämde oss för att försöka få ihop lite pengar och tyckte att vi var ju ganska bra på att sjunga , så vi kan ju ha en liten konsert kanske. Japp, vi körde på detta och drog igång med en härlig skönsjungande sång med just What shall we do with the drunken sailor och vi gjorde även en liten dans till.

Riktigt bra var vi nog och vi tjänade kanske ihop tjugo spänn eller nåt. Jag kommer just ihåg en man som gav oss några kronor för att vi skulle sluta sjunga.. Men han tyckte säkert att vi var bra innerst inne.

2 kommentarer:

darling sa...

men du, jag tror att han gav oss flera tior, alltså sedlar? Eller var det bara en känsla. Var han inte från Afrika och halvnaken med? Seriöst, jag tror fan det.

Vi var bra

Jenny sa...

Ja, så var det ju faktiskt. Nu kom jag ihåg den halvnakna afrikanen.. hahahah,....
Såklart vi var bra..