fredag 13 februari 2009

Dag 5..

Sista dagen på lovet var en Maja-dag. Maja sov hos oss inatt så hon skulle slippa gå till fritids idag. Så vi har haft en kalas-bra dag. Igår var vi hemma hos Ola en sväng för att hälsa på Stella. Maja var väldigt stolt över att hon klappade Stella fler gånger än mig.

Idag började vi dagen med lite Amy Diamond här hemma och sen begav vi oss ut på Linnégatan. Började med att fika på vårat nya café. Vi kallar det för snor-dante-cafeét, sen vi var där en annan gång med Hanna och hon var barnvakt för Dante. Sen var det lekparken i Slottsskogen som gällde. Där drog Maja iväg en klockren kommentar tycker jag. Jag sa till henne att jag fick tyvärr inte plats i klätterställningen och att det var ingen plats för en vuxen. Då tittade hon på mig och sa: Men Jenny, du är ju ingen vuxen.... Så rätt hon har ibland, men jag fick ändå inte plats i klätterställningen. Dagen avslutades med våfflor.. Vi jobbade på en ordentlig sockerchock idag kan man säga.

Dagen kan sammanfattas med Jenny och Maja mot världen, som vi även brukar säga.

Dagen startade med en fika

Lekplatsen är ganska nice

Lek, lek, lek

Avslutade dagen med ett litet våffel-kalas

3 kommentarer:

darling sa...

HA HA HA Snor Dante cafet, så jäkla rätt.

Ser att i haft en mysig dag... Gött!
Idag körde jag inte fel, men väl Skärhamn GBG på 28 minuter. Vad gör man inte för en klipptid? Övningsköra snart??

Puss

Hanna Jos sa...

Håller med darling, såg ut att ha haft en riktigt mysig dag! Och villen grymma komentar av Maja, hahaha

Jenny sa...

Javisst är det ett klockrent namn, Snor Dante Cafet. Jag vet att det där med övningskörning borde tas tag i, men kan man skjuta på saker så gör man ju gärna det... Hoppas du blev fin i håret..

Ja vi hade en jättemysig dag. Hon är smart den där Maja alltså....