lördag 9 januari 2010

Stort problem..

Jag har ett problem som bara blir större och större. Och det är att jag inte har något badkar och det är faktiskt ett stort problem för mig. Jag tänker på badkar flera gånger om dagen och längtar efter ett bad. När det är så kallt ute så är det ju så att man måste bada för att bli varm, men här hemma kan man inte det. Petter säger att det funkar lika bra med en varm dusch men det kan jag säga er att det gör det inte alls. Det är verkligen inte samma sak och man blir inte alls lika varm.

Men det värsta är ju att jag inte vet hur jag ska lösa mitt problem, för nu är det ju så att hur mycket jag än vill så kommer vi ändå inte skaffa ett badkar till Plantage.. Det vet jag..

När man har varit på en kall promenad i Slottis som vi var idag, då behöver man ett bad för att bli varm igen. Och i och med att jag inte har något badkar, så kommer väl jag vara kall hela helgen och hela veckan som kommer kanske.

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Tänk på att nu när vi är borta har du tillgång till ett badkar varje dag om du så vill :) Nycklar kommer du ju få så det är bara att bada på i en månad framöver, bra va!!

Jenny sa...

Fan vad bra.. Det hade jag ju inte tänkt på..