söndag 17 januari 2010

Dagens filmklubb

Idag har filmklubben avverkat två ganska skumma filmer. Vi tittade först på The man who stares at goats och den var ganska konstig. Jag kan inte riktigt säga att jag förstod den filmen så bra. Men sen tittade vi på en till film och den förstod jag ännu mindre. Dagens andra film var A serious man och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Ingen av oss förstod den och vi diskuterade att man kanske skulle ha läst filmvetenskap för att förstå den bättre. Men om nån av er har sett den och har något bra att säga om den, så hör gärna av er till någon i filmklubben..

Alex hade hämtat ut filmklubbens biljetter till Filmfestivalen.. (eller det är ju inte bara till oss i filmklubben..)

5 kommentarer:

Hanna sa...

Jag såg den på bio igår, den var ju fantastiskt bra! Jag gillar särskilt biten när brorsan blir skjuten i huvudet i drömmen. En dam i salongen släppte ur sig ett "men herregud" och sanna som jag var där med fnittrade förtjust. Det var ju en underbar film. Vad var felet tycker ni?

Andreas sa...

Ska man gissa att det var Alex som fick välja film den här gången?

Alex sa...

Petter som valde film faktiskt, jag fick ut mig ngt i stil med "ooouch" när han blev skjuten i huvudet, jäkligt oväntat!

Alex sa...

Sen tror jag faktiskt inte någon av oss tyckte den var dålig, bara att vi inte riktigt förstod den, men såhär i efterhand vet jag inte om det var så mkt att förstå egentligen, kanske bara var en mans sökande efter förklaring till de missöden han drabbats av?

Jenny sa...

Nej, jag tycker inte att den var dålig. Men lite annorlunda och du kanske har rätt Alex, att man inte behöver förstå den..