onsdag 23 september 2009

Sicket brev på posten

Idag när jag kom innanför dörren så väntade ett stort och tjockt brev på mig. I brevet så låg det massa små brev adresserade till Susanna och avsändaren var jag. Gamla, gamla brev som jag hade skrivit från både högstadiet och senare. Susanna hade rensat hemma för några veckor sedan och hittat alla dessa och då tyckte hon att vi också skulle få njuta igen.

Och jag skrattade så jag nästan grät åt vissa grejer jag hade skrivit och jag blev röd i ansiktet av vissa delar. Jag tror att jag har förträngt att jag kunde vara så pinsam som jag tydligen var för ca 15 år sedan. Men jag måste ändå säga att jag var allt en ganska produktiv brevskrivare när jag var 15 år och överröste mina vänner med kärleksord, så jag är ändå lite stolt över mig själv att jag skrev så mycket brev. Under den perioden jag bodde i Norge så skrev jag också massa brev till alla mina vänner och jag var den personen på våran skola som fick mest brev hela tiden. Och när jag var väldigt liten och just lärt mig skriva så tyckte jag att det var så himla roligt att ha brevvänner och jag hade jättemånga som jag skrev till och frågade vad deras favoritfärg var..

Så jag skulle nog vilja säga att jag har varit en flitig brevskrivare i mina dar, men nu var det änna längesen. Men det är ändå riktigt roligt fortfarande att få ett brev på posten från någon vän, dock är det inte så många som frågar om min favortfärg och favoritmat nu för tiden...

4 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Ja herregud va brev vi måste ha skickat till varann under åren... Tänk bara på somrarna och som sagt när du bodde i Norge, visst det var inte roligt att du bodde så långt bort men det var himla roligt att få brev och skicka minst en gång i veckan!! Ska nog ta efter Susanna och rota igenom alla kartonger och liknande man har...

Jenny sa...

Ja det tycker jag allt att du ska.. Jag tror att det kan finnas många,många pinsamma brev och även lite annat pinsamt smått och gott=)

Hanna Jos sa...

Haha, jag tror mig veta vad du syftar på :)

Jenny sa...

Det gör du säkert..:) hahaha.