tisdag 15 september 2009

Frökenfoto

Idag har det varit fotografering i skolan. Jag hoppas för allt i världen att jag lyckades någorlunda i år. Förra året såg jag ju ut som fylle-fröken i skolkatalogen men i år får vi alla hoppas att det blev bättre. För allas skull, inte bara för mig utan för dessa stackars elever som går ut grundskolan och vill ha ett bra sista foto. Mina 9:or skulle också ta ett skoj-foto idag. Där behövde jag inte vara med och det var ju tur, fast jag fick förfrågningar från några elever som tyckte att det skulle vara festligt om fröken var utklädd. Dock tycker inte jag att det hade varit lika kul att stå och vara utklädd till emo eller något liknande. Mina elever var i alla fall jättefina och jag kände mig stolt när jag stod och tittade på dom, när dom höll på att skoja och tramsa framför kameran. Det blir nog ett jättebra skojfoto, för vissa elver hade verkligen tänkt till i sin utklädnad.

Ja, så här dagen efter måndagen skulle jag vilja säga att programmet Svenska hollywoodfruar var riktigt roligt igår. De var så puckade och sa så fruktansvärt dumma saker så att jag tror bestämt att jag har fått mig ett nytt favorit program. Jag kände att det hade potential alltså, konceptet är ju genialt och när man sen lyckas hitta sånna brudar så är man ju inte annat än hemma.

Idag hade jag det så roligt på jobbet så jag var tvungen att stanna kvar i över en timma. Jag satt i vårat arbetsrum och gjorde inget vettigt direkt men jag skrattade konstant. Som tur var satt jag ju inte själv (det hade ju varit konstigt) utan med mina kollegor som jag verkligen tycker så mycket om. Så idag har varit en riktigt bra dag och sånna här dagar bara älskar jag mitt jobb.

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Och som grädden på moset (även om det kanske då blir grädden under moset eftersom det hände innan denna braiga dag) så träffades ju vi bara sådär på morgonkvisten, himla trevligt måste jag säga!!

Jenny sa...

Jos, jag skulle säga att det var det som gjorde hela dagen så himla bra. Efter en sån start var det ju självklart att det skulle bli en fin-fin dag.. En sån start vill jag ha varje dag.