onsdag 10 juni 2009

Den blomstertid..

Idag är läsårets bästa dag. Skolavslutning och så var det självklart skitväder. Vi har ju avslutningen ute på skolgården och det ösregnade den halvtimman vi skulle stå ute. Min 8:a skulle självklart stå längst bak också och det var ju lyckat. Jag och mina elever varken såg eller hörde nåt. Sen skulle vi in i klassrummet och dela ut betyg och grejer och vi hade köpt isglass till kidsen. Det var lyckat i och med att alla var helt stelfrusna. Men dom åt tacksamt upp sin glass..

Sen var det lärarfika och det är ju alltid extra festligt på sånna här dagar. Men efter det så var det dags att lämna skolan och min kollega Stina skulle bjuda mig på lunch. Vi slog till på varsitt glas vin till maten och det var nog det trevligaste idag. Vinlunch är alltid bra.

Men det är inte riktigt sommarlov för min del än. Jag ska jobba på torsdag och fredag också. Dock börjar jag få lite panik inför nästa vecka. För de har börjat med ett arbete här ute på gatan och de sätter igång vid 7 på morgonen och kör på hela dagen. Det låter som om dom river hela gatan. Vad ska hända med alla mina sovmorgnar då? De ska hålla på till den 28:e juni. Fan också..

2 kommentarer:

darling sa...

som plåster på såren kan jag säga att jag slutar om en vecka och att jag bor på en byggarbetsplats...

Jenny sa...

Allt kändes lite bättre nu..