söndag 2 november 2008

Jakten är över..

Jag har äntligen en ny mobil. Rosa och alldeles, alldeles, alldeles underbar.

Idag gick jag och Petter in i en Telenor butik och jag hade bestämt mig för att jag skulle köpa mig en röd mobil. Jag tänkte alltså ge upp jakten på en rosa. Jag står och pratar lite hysteriskt med säljaren och förklarar min jakt på en rosa mobil och säger att jag vill köpa den röda nu. Han tycker att den röda är en bra telefon och att det är ett bra kap. Men så säger han att han har en rosa Samsung på lagret om jag vill titta på den. Jag säger att jag kan väl titta på den men jag vill inte köpa en Samsung, det är ju bara skit. Men ut kommer en helt underbar rosa telefon och det stod Jenny över den. Ja, det var kärlek vid första ögonkastet. Så jag slog till och både jag och försäljaren blev nöjda. Vi skakade hand och båda bara log.

Den högra touch-telefonen är nu min..

p.s Nu har jag och Petter smygstartat med glöggen. (jag vet att ni nu är några som blir upprörda, men hemma hos oss får man börja dricka glögg i november har Petter bestämt.)

puss puss

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Oj oj vilken fin mobil, lite avis blir jag allt! Och ja, du har lyckats uppröra mig, glögg redan den 2 november det är galet tidigt... 1:a advent ska det va, sen efter det är det fritt fram att dricka hur mycket man vill, när man vill, måndag som lördag. Men men, det är mina regler, tror dock att Danny hade föredragit att få tillhöra eran glöggdrickande familj:) Men iallafall, mobilen var kalas!

Jenny sa...

Otippat att du tycker så Jos.. Du kan hälsa Danny att han är välkommen att komma hit och smyg-dricka glögg när han vill. Vi har idag bestämt att det är helt okej att börja dricka glögg bara det är kallt ute.
Ja, visst är min nya vän vacker...