måndag 22 mars 2010

Världen stannar upp igen!

Eller i alla fall min värld stannar upp... Nej och åter nej utropar jag i frustration idag...
Jag har insett att Cicero har slutat med pizza... Ja, det är sant. Det görs inga pizzor mer.. Vad ska jag göra, jag finner inte ord för detta tragiska som nu har hänt..

Jag kom på detta hemska när jag och Petter i lördags skulle handla pizza där och jag gick in på hemsidan och skulle kolla. Helt plötsligt så finns det inga pizzor på menyn.. Men det måste blivit nåt fel på hemsidan tänkte jag. Men idag var jag tvungen att gå förbi och titta på menyn och det kändes verkligen som en käftsmäll när jag insåg att de har tagit bort pizzorna från menyn..

Jäkla skit säger jag en gång till. Det är fan ingen som förvarnat mig om det här inte.. Så jag får nog bestämma att jag aldrig ska sätta min fot på detta ställe igen. För jag känner mig sviken faktiskt, jag har alltid försvarat dom när alla andra bara klagat.. Men hugger man mig i ryggen ska jag fan hugga tillbaka...

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Va, hur kunde dom göra det, det var ju det enda och absolut det enda dom gjorde bra där... Väldigt konstigt, men på ett sätt bra för då behöver man ju som sagt aldrig sätta sin fot där igen och helt enkelt dumpa det skit stället för all framtid!!

Jenny sa...

Ja, det är väl bra på ett sätt då.. Bara för att det är så jäkla dålig service....