söndag 14 mars 2010

Nu är det färdigt för i år..

Japp, nu är schlager-veckorna färdiga för i år. Om några månader får vi ser hur det går i Oslo för Anna. Jag måste ju säga att det var väldigt bra att Anna vann. Det var ju en av mina absoluta favoriter. Jag är även himla nöjd med gårdagens fest, det blev väldigt kul. Jag hoppas att alla gäster hade en trevlig kväll. Om jag måste säga nåt som var lite mindre bra med kvällen, så hade jag nog kunnat vara utan den där svängen på Excet. Men annars var allt perfekt..

Jag är fan världens nörd måste jag faktiskt erkänna. Idag satt jag och tittade på reprisen av Melodifestivalen och jag kunde faktiskt inte hålla tillbaka tårarna. Ja, det är sant, jag satt och grät flera gånger under reprisen, för jag tyckte att det var så sorgligt att årets melodifestival nu är över. Det är ju ganska pinsamt det här faktisk och egentligen kanske jag inte ska skriva det här, men jag bjussar på det i år. Jag får stå för den jäkla Melodifestival-nörd jag är..

En liten souvenir som jag och Pillan lyckades få med oss hem från efterfesten sist

Schlagerbordet är dukat

Årets schlagergäng

Emma är nöjd med sitt röstkort

Rätt låt vann!

Obligatorisk dans

Pillan i sitt esse

Fina Ida

1 kommentar:

Hanna Jos sa...

Ja tack för ännu en succé schlager fest å jag kan ju bara instämma om att nästa år blir det inget Excet... Bara sådär en 46-47 veckor tills det drar igång igen men den som väntar på nåt gott...:)