tisdag 2 mars 2010

Back again..

Idag är jag tillbaka på banan igen. Igår var det inte kul alltså. Efter vi hade kommit hem från Junettes kalas i söndags, så kunde jag inte sova. Jag somnade inte förrän kl.3 (och om någon tror att jag gick och la mig sent, så ska jag säga er alla att jag gick och la mig vid typ halv 11) och sen skulle jag gå upp kl.6. Så igår var jag sjukt trött ska ni veta. Gick runt som en jäkla zombie på jobbet.

Imorgon är det friluftsdag i skolan och jag säger ännu en gång, Fan vad fint det är med friluftsdagar när man är lärare. Då behöver man bara hålla koll på alla kids och man behöver inte vara med och sporta själv. Och sen är det alltid några kids som inte ska vara med och sporta, så då kan man samtidigt snacka skit med kidsen.. Sådanna dagar får man oftast reda på himla roligt skvaller, som kanske egentligen inte passar sig för lärarens öra.

Efter kidsen har sportat, så är det dags för mig att börja skriva på lite skriftliga omdömen. Det är ju ca 300 som ska skrivas och det ska vara klart nästa vecka, så det är bara att gilla läget och sätta igång..

Ännu en gång går mina tankar till min kära vän Nanne. Undra vad hon hittar på idag? Jag känner att jag saknar henne och Christer och jag hoppas innerligt att dom saknar mig med.. Men det tror jag allt att dom gör..

3 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Jag tycker att det är dags att börja ta din och Nannes vänskap på allvar och inte bara mesa runt, ta istället och leta upp hennes nummer och ring eller varför inte bara stå och vänta utanför hennes dörr när hon kommer hem från ännu en kändisfest, jag vet det kan behövas en del research men jag lovar, hon kommer inte alls tycka att det är konstigt, jag menar ni klickade ju, eller...?

Jenny sa...

Det är klart att vi klickade!
Men du har nog rätt Hanna, jag kan inte bara låta våran vänskap rinna ur sanden.. Jag kanske ska boka in en Stockholmstur snart och leta upp henne.. tack för att du peppade mig till detta.. vill du följa med? Det kan ju bli spännande att försöka leta reda på Nanne en helg i Stockholm...

Hanna Jos sa...

Jag är sååå på, kan inte vänta på att få se hennes min när hon får de dig igen!!! Vi kanske tom får bo hos henne ett tag, det skulle jag iallafall tippa på, nog ingen idé att vi bokar nåt hotell då...