söndag 21 mars 2010

Vad hände med dagens utflykt?

Ja, det kan man fråga sig. Jag var laddad till tusen på att åka på söndagsutflykt med Petter, Ola, Junette och Stella. Men någonstans sket det sig uppenbarligen. Någongång mellan gårdagen och i förmiddags. Man skulle kunna säga att det hade med diverse festligheter i går att göra. Jag och Petter var på inflyttningsfest hos Petters arbetskompis och det var roligt. Dock tyckte jag att vi var ganska rediga och var hemma i god tid. Men festen satte tydligen spår på Petter ändå, för han var inte pigg och sugen på utflykt idag.

Vid 1 tiden ringde Ola och frågade hur vi skulle göra med dagens utflykt. Han var på, men han hade tydligen oxå någon hemma hos sig som inte var så sugen på att åka på utflykt. Jag och Ola konstaterade att Petter och Junette är ju lite äldre än oss, så det kanske är därför dom var lite tröttare än oss. Så ännu en gång stämmer Hanna Jos teori om att man blir tröttare när man fyller 30 in. Ola konstaterade också att det kan vara så att jag och Ola dricker lite mer med måtta och lite mer ansvarsfullt än dom andra. Jag trodde aldrig att jag och Ola var på samma nivå när det gäller den frågan, men denna gången hade han kanske rätt.

Så det blev ingen utflykt för mig, men jag drog ner på stan och träffade Emma en sväng och tröstshoppade ett par strumpbyxor istället. Inte fy skam det heller...

4 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Japp, det är bara å ta vara på de sista dagarna som en pigg ungdom, det säger jag dig...

Jenny sa...

Haha.. tur att jag har några veckor kvar då..

Hanna Jos sa...

Men dom veckorna kommer att försvinna på nolltid så njuuuuut :)

Jenny sa...

I will..