torsdag 25 mars 2010

Fint, riktigt fint..

Ja, man kan väl inte säga annat om dagen eller? Himlans fint har det varit idag.. Idag på jobbet tog jag ut min kaffe och satte mig med kidsen på bänken och njöt av värmen.. Det var så himla skönt att jag struntade i att jag var tvungen att förhöra några kids på tråkiga NO-saker.

Snart är det helg och på lördag stundar det roadtrip med shopping. Lager 157 ska troligtvis äntligen besökas och det ser jag fram emot. För ca 15 år sedan var jag där sist med min kära familj. Då fyndade jag en alldeles för liten annorack, så det blir spännande att se vad jag får med mig hem på lördag..

Imorgon blir det lite afterwork med Hanna Is.. Det är på tiden att vi får dricka lite vin ihop. En tanke slog mig precis, att vi kunde gå till Cicero. Men lika snabbt insåg jag att det går ju inte, så nu blev jag lite besviken igen. Jag har jobbat med min sorg hela veckan men efter att jag nu räckt ut tungan till Cicero för andra morgonen i rad, så känns det lite bättre faktiskt..

Imorgon blir det vårjacka på.... Jippi!

1 kommentar:

Anonym sa...

mysigt skall det bli... Jag var tvungen att kolla in cicero och deras misstag. Åt en pasta som var kass, och kände mig inte så glad över den uteblivna pizzan...:(
Ses snart,
Jemma