onsdag 17 mars 2010

Onsdag...

Imorgon är det dags för min skapande kurs igen. Jag känner mig sjukt laddad, för troligtvis ska vi dansa med käppar och grejer. Det kan ju bli hur festligt som helst och kanske lite farligt om alla tanter ska hålla på med käppar... Spännande i alla fall.

Idag har jag haft en riktigt bra dag i skolan faktiskt. Jag avslutar mina onsdagar med en av våra nior på skolan och det är alltid lika roligt. Det var ett gäng tjejer som stannade kvar en liten stund och ville prata om allt möjligt och det är alltid väldigt spännande samtal man har med dessa tjejer.

Efter jobbet var det fika hos Hanna Is som gällde. Det var himla trevligt. Dock var det mindre trevligt att traska upp till Gråberget, jag höll nästan på att dö i trapporna och backen upp. När jag äntligen var uppe på toppen så kändes blodsmaken i munnen och jag flåsade nog i 15 minuter efteråt. Tänk att gå upp för den backen varje dag, jäklar vad fit man hade varit då..

Jag längtar till våren och värme så mycket nu, så att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. På mitt påsklov om några veckor (bestämt 2,5 veckor) så måste det vara vår. Om det inte blivit varmt än då så kör jag vårjacka ändå, jag klarar inte lång tid till alltså. Min vinterjacka måste få gå i ide snart. Den behöver det och framförallt behöver jag vårjackan....

puss på er alla en helt vanlig onsdag

Inga kommentarer: