lördag 3 oktober 2009

Uppe med tuppen..

Idag var vi uppe vid 7 tiden, för att hjälpa Hanna att flytta vid 8 tiden. Jag och Petter är ju riktiga flyttgubbar nu för tiden, så för oss är det bara shoof, shoof så är allt på plats. Efter flytten var det bara hem till Ola och hämta Stella och sen promenera hem i ösregn. Fatta, att jag hade dragit iväg med ca 13000 steg innan klockan var 12 idag. Jag skulle tippa på att det kan sättas ett nytt rekord idag när det gäller mina steg... Vi får se i kväll..

Igår var det himla mysigt här hemma, tacopajen uppskattades och vi drack en del vin och åt en en del godis. Svea hade vuxit till sig och var ofantligt söt.. Hon blev dock hämtad vid halv 8 tiden, men vi hann ju mysa en hel del med henne.

Vad denna dagen har att bjuda på känns lite ovisst än så länge. Vi har ju redan hunnit med sjukt mycket, så detta kan nog bli en lång dag.. Stella ska i alla fall hänga här tills imorgon, det är i alla fall ett som är säkert..

1 kommentar:

Hanna Jos sa...

Skönt att höra att det gick bra på flytten, känner mig som en super svikare men vi ska nog alla vara glada att jag inte kom efter att ha hostat mig igenom mest hela natten :(