söndag 4 oktober 2009

Den där jäkla Brendan...

Det var då själva fan att Brendan Fraser skulle dyka upp i dagens för-film. Även idag gick vi på en nit när det gällde en av dagens filmer. Vi startade med G.I Joe och den var så sjukt jäkla dålig och när Brendan dök upp i en scen så trodde jag att det var ett skämt. Petter var nöjd med den filmen men inte jag och Alex. Sen såg vi på en annan film som var väldigt bra. Assassination of a high school president, den kan jag rekomendera.

Nu är denna helgen slut för denna gången. Det har varit en bra helg. Det enda som var riktigt säkert för gårdagen var ju att Stella skulle hänga här, men det sket sig kan man säga. Hon fick vara i Gråbo istället, hon får hänga här när hon kommit ur sin trotsålder tror jag bestämt.

Imorgon blir det en spännande dag, då jag ska hänga på Gymnasiemässan med min nia...
Sov gott och puss

2 kommentarer:

Alex sa...

Brendan Fraser måste vara världens sämsta skådis någonsin och Stephen Sommers världens sämsta regissör, de är nu för alltid bannade från våra söndagar! Om vi råkar få med en film där någon av dem har medverkat på ngt sätt så lägger vi ner alltihop och börja quizza på Notting Hill på heltid istället! OK?

Jenny sa...

Det låter bra, vi bestämmer det här och nu tycker jag.. Det finns ingen värre skådis än Brendan och jag vill aldrig någonsin behöva se någon film där han medverkar.. Bara tanken på Djungel George får mig att må illa..