torsdag 8 oktober 2009

Puckade..

Ja, det är faktiskt helt otroligt att det finns så många puckade tjejer som ställer upp på tv. Jag har just sett på fyrans nya program, där mammorna ska hitta tjejer till deras söner. Det programmet var nåt av det pinsammaste jag sett på länge. Det var så många puckade tjejer som ville hitta sig en man. När det gäller det här programmet, så ska jag nog inte titta på det igen. Det här var alldeles för jobbigt för mig och om jag tycker att det är ett för jobbigt program, då är det fan illa alltså ..

Imorgon är det fredag igen och det känns för jäkla bra. Det blir att vila upp sig under helgen för nästa vecka blir tuff. Mina utvecklingssamtal drar igång och sen ska jag hålla i elevsamtal med en av våra 8:or på skolan. Jag fick frågan av våran rektor om jag kunde hålla i samtal med den klassen (det är en klass som det är ganska mycket med hela tiden) och då kunde jag ju inte annat än att säga ja. Det ska bli väldigt spännande men även skitjobbigt och all min tid nästa vecka kommer vara fullproppad med elevsamtal och sen med mina egna elevers utvecklingssamtal..

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Gött att du håller mig uppdaterad på tv fronten när jag e på jobbet å inte kan se alla dessa skit program men nu kan jag ju iallafall bocka av det här programmet från min "vill se vad det är för program" lista, tack :)

Hanna sa...

Jag som tyckte att det var ett riktigt underhållande program!