onsdag 7 oktober 2009

Är det kört nu?

Idag undrar jag om det kanske faktiskt är så att jag måste inse att det inte är någon hit att gå till Cicero. Jag vill inte att det ska vara så, men efter idag kanske jag måste inse att det får vara bra.

Det var nämligen så att jag hade sällskap med två av mina kollegor hem idag, de skulle på en föreläsning kl.6 men skulle äta på Cicero innan. De frågade om jag ville följa med och i och med att jag har svårt för att tacka nej till en pizza där så hängde jag med. Vi var på Linnègatan vid kvart i 5 och allt var frid och fröjd. Ingen stress.

Det var helt tomt på Cicero när vi kom, så det här blir ju inga problem tänkte jag. Det finns ju ingen chans att det kan bli nåt fel idag, när det inte är någon annan än vi där. Men man kan aldrig lita på det stället känner jag. Vid 17.10 får mina kollegor in sin mat och jag blir tillsagd att min pizza kommer vilken minut som helst. När Liselotte och Hanna nästan ätit upp sin mat, så har jag fortfarande inte fått min mat. Nej, inte förrän vid 17.25 kommer min pizza in och vid 17.30 skulle mina kollegor vara tvungna att gå. Så det avr bara att inse att jag skulle få sitta kvar själv och äta. Jag blev sen erbjuden en kopp kaffe, men jag avböjde i och med att jag var sådär sugen på att sitta där ensam utan sällskap och sen även helt ensam i restaurangen.

Tråkigt men sant att erkänna att det faktiskt är ett riktigt skitställe, när det gäller service. Men för jäkla goda pizzor det är det allt. Idag skyllde dom på att det var något fel på ugnen, därför dröjde min pizza så länge. Det konstiga var att Hanna också tog en pizza och hennes var ju klar långt före min. Men dom kanske inte använder samma ugn till pizzorna? Så är det nog....

1 kommentar:

Hanna Jos sa...

Jag ska verkligen ALDRIG gå dit igen, okej, goa pizzor men ett skit ställe med skit service!!! Så det så!!