fredag 30 oktober 2009

Där satt den..

Klockan är nu lite över 10 denna fredag och jag sitter här hemma med min juldröm. Idag var det min tur att slå till på klänningen. Klockan 9.20 går jag ut på gatan och köper mig en kaffe och sen går jag till Emmaus. Det är ingen där, så första platsen i kön blir min.. Yes...

Efter en kvart kommer det en kille och frågar om jag står först i kön.. Japp, det gör jag allt svarar jag (jag hade kunnat tycka att han hade förstått det utan att fråga...). Jag kände att jag var tvungen att fråga vilket plagg han var ute efter. Är han där för att köpa en klänning till sin tjej eller är han där för att köpa nåt till sig själv. Han är ute efter en jacka till sig själv säger han och han frågar också vad jag är ute efter. Han kände sig nog väldigt lättad när vi inte alls var ute efter samma plagg. När det är 10 minuter kvar till öpnning så börjar det komma massa folk, men jag känner mig lycklig och peppad.. Och klänningen blir min... Jag kände mig så glad när jag traskade hem med famnen full av rödrutigt tyg..

När jag stod där och väntade på att affären skulle öppna, så gick Håkan Hellström förbi mig och var riktigt snygg faktiskt. Så det här blir en fin fredag, det känner jag på mig. Kanske jag även ska slå till på en triss, för att idag har jag turen på min sida..

Min juldröm, om någon nu har missat den i skylten

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Tjohooooo!!! Bra jobbat kompis!!

Jenny sa...

Tack.. Jag kände stödet från dig fast du inte var med...