torsdag 19 mars 2009

Torsdag och ärtsoppa...

När det är ärtsoppa i skolan som det var idag, då undrar jag varför får man inte pannkakor till då? Då hade det varit betydligt mer okej att servera ärtsoppa i bamba.

Okej, det var bara en parantes. Igår var det mys hemma hos Lena med Ida. Hon är ju som sagt nu hemma och det var jättekul att träffa henne. Det kändes lite konstigt, för när vi väl sågs igår så kändes det inte som om det var ett halv år sen vi sågs sist.. Men det är väl det som är det fina med vänskap... Jag fick två armband i present av Ida, lite synd vara bara att de var lite för små. Men jag tryckte på det ena och sen fick jag inte av det, så det fick sitta hela kvällen. Men sen när jag skulle sova, så fick jag nästan lite panik, så då fick jag ta matolja på handen och efter ett tag slank det av.

Så de armbanden kommer nog att användas igen, bara att jag ser till att ha lite olja hemma så fixar det ju sig.

Imorgon är det fredag och det är sovmorgon som gäller för mig. Himla nice, jag börjar halv 10 imorgon.. Shit, vad jag kommer komma utvilad till jobbet imorgon. Efter jobbet imorgon ska vi åka till Orust och spendera helgen där. Det ska bli himla trevligt och mysigt. Ola och Stella ska också följa med. Jag kommer bli lite smårädd om det är så att jag tvingas sitta bredvid Stella i bilen upp till Orust. Så om Stella ska sitta där bak, så måte jag nog sitta där fram. Men det kommer jag ju aldrig få för Petter. Men vad ska jag göra med Stella hela vägen upp? Känner mig väldigt osäker på det faktiskt..

Men, men vi får väl se hur det blir..

puss puss

Inga kommentarer: