söndag 15 mars 2009

Schlager när det är som bäst..

Oj, vad många fjädrar som låg på golven i våran lägenhet imorse. Man kan säga att det var boernas kväll igår alltså.. Nästan alla hade med sig en boa som tappade många, många fjädrar.. Speciellt min, jag får nog gå till Bodegan och reklamera min.

Men kvällen var väldigt lyckad tycker jag. Det blev ett ordentligt schlager-röj här hemma. Dock är jag fruktansvärt besviken på vinnarlåten. Fel låt vann... Jag blev nästan så besviken så att jag ville gråta lite. men i och med att jag var värdinna så var det bara att bita ihop och dra igång en obligatorisk dans till Ruslana.

Årets nya vinlotteri verkade varit en hit, det var nog mest jag som tyckte att det var lite svårt att få allas uppmärksamhet i några minuter. Det är fan inte lätt att få ett gäng hysteriska schlagerbrudar att vara tysta i några minuter... Det är fan lättare att få mina elever att vara tysta.. Men Anna som var en nykomling igår fick i alla fall med sig en flaska vin hem. Hoppas hon var nöjd, fast hon fick utstå kommentarer som nybörjarfusk och dylikt från övriga festdeltagare.

Så nu är det bara att börja räkna ner dagarna till nästa schlagerfest.. Det är lika bra att börja tänka på hur nästa års röstkort ska se ut..

Årets schlager-affisch

Årets röstkort och muffins

De rosa boorna

Startar med lite skumpa

Spänningen är olidlig i soffan

Vissa kan inte nöja sig med bara en boa

Det fanns även andra schlager-attrialjer på festen

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Tack för ännu en otroligt lyckad schlager även om, som sagt, fel låt vann... Hade kalas kul, känns bara väldigt jobbigt att det är ett år tills nästa gång:(

Jenny sa...

Ja det var kalas.. Ja, det är allt lite tråkigt att det är ett helt år kvar tills nästa schlagerfest..