måndag 9 mars 2009

Dessa måndagar..

Idag har jag insett hur jobbig denna veckan kommer att bli. Eller i alla fall början av veckan, fram till onsdag. Ja, det är dom där omdömena som kommer spöka både tisdag och onsdag. Det kommer alltså bli sena dagar både imorgon och onsdag i och med att idag kom det upp att vi ska fylla i en till sida om varje elev.. Ja, tack å mycket sa jag. Precis som det inte är tillräckligt att skriva ändå... Men, men på torsdag kommer det nog kännas väldigt skönt..

Och på torsdag ska jag börja tok-ladda som fan inför årets stora party som äger rum på lördag. Det kommer bli kalas, kalas, kalas hoppas jag. När jag inte tänker på de skriftliga omdömena så tänker jag röstkort och muffins.. Så det är dom grejerna som denna veckan kommer handla om..

Jag måste bara ta och tacka Andreas för en strålande insats i lördags. Han var så bra på att smsa så att det kändes som om jag också såg Andra chansen. Jag ska nog ringa upp SVT och säga att dom borde ta in Andreas som kommentator istället för typ Pekka Häino (eller vad han heter), för den killen kan fan få fram den där spännande känslan. (inte helt otippat att han är författare kanske..) Han kanske kan vara en kommentator som smsar in sina tankar, så kommer det upp i tv-rutan.. Eller vad vet jag. Han gjorde ett bra jobb i alla fall...

Men ha en bra vecka, så ses vi på torsdag... eller lite tidigare förhoppningsvis.
puss puss

3 kommentarer:

darling sa...

du är närmre sanningen än vad du kan ana:)

Jenny sa...

Vaddå? Ska Andreas kommentera på lördag eller?

Hanna Jos sa...

Nu blir jag ju så nyfiken, så nyfiken. TELL US!!!!