tisdag 9 februari 2010

Nu var den beställd...

Japp, en Iphone är nu beställd till mig. Den kommer om ca 2 veckor och det känns för jäkla bra att jag slagit till. Nu sitter jag och surfar runt för att hitta ett tjusigt case till min blivande telefon. Det känns som om det kommer bli ett rosa (såklart) denna gången också. Eller ska jag chocka alla med en helt annan färg? Nej, troligtvis inte.

Just idag känns livet fina fisken. Jag slutade sjukt tidigt och gick hem och sov en timma efter jobbet (det var verkligen längesen jag kunde göra det). Och om bara 3 dagar så är det dags för sportlov och det känns himla bra. Då ska jag bara slappa i en hel vecka.. Och på fredag kommer Hanna Jos hem och det är ju superbra. Så just nu är det bara positiva saker runt omkring mig faktiskt. Oj, jag får ju verkligen inte glömma att jag ska till Åby-travet på torsdag med jobbet och jag räknar ju såklart med att vinna storvinsten. Det ska bli väldigt spännande att spela på travet och jag känner att det kommer nog vara min grej. Petter frågade mig i söndags om jag skulle försöka mig på att få personalrabatt i restaurangen också och det är självklart jag ska försöka med det. Jag var ju en utomordentlig duktig diskplockare i cafeét där för ca 12 år sedan, dom kommer säkert ihåg mig..

3 kommentarer:

Alex sa...

Äntligen!

Hanna Jos sa...

Det var då faaaaaan att jag inte visste det när jag var i Sydney, du anar inte hur många fina fodral dom hade där, antagligen direkt import från Hong Kong men so what?? :)

Jenny sa...

Visst var det på tiden...

Vilken osis Hanna, men det kanske som sagt går att fixa ändå=)