måndag 2 november 2009

Kalas och fotboll

Igår började min söndag med att jag insåg att vi inte hade något presentpapper här hemma. Klockan 9 insåg jag detta och halv 12 skulle jag vara på 8 års kalas hos Maja. Ja, då var det bara att gilla läget så jag fick gå upp och sy en liten Maja-väska som jag kunde lägga paketen i. Att pallra mig ner till hemköp och köpa mig en rulle var aldrig något alternativ.

När det sen var dags för själva kalaset så skulle jag samla ihop alla barn och föräldrar nere i trappuppgången, för det skulle bli en överraskning för Maja. Halva gänget tar hissen upp först och jag och 3 barn och 4 andra vuxna åker upp i nästa vända. Det jobbiga här är att hissen stannar emellan två våningar. Lite jobbig situation ska jag säga er. Barnen började få panik och börja gråta och vi alla började bli rejält svettiga. Det var bara att försöka lätta upp stämningen så gott det gick. Efter ca 20 minuter kommer asistans och hissen börjar röra på sig igen. Det blev alltså en ganska spännande start på kalaset..

Efter kalaset gick vi till Henriksberg och kollade på matchen och det är väl ingen idé att skriva nåt om det..

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Hahaha, sicken hit att fastna... Fick de andra då snällt stå och vänta in er då innan ni kunde börja surprisa?

Jenny sa...

Nej, de fick faktisk gå in så att de slapp stå och vänta i svalen. Men sen kunde de gå och titta på oss som satt fast i hissen. Det kunde se ner på oss i det lilla fönstret i dörren och vissa tog även kort på oss, så det var nog uppskattat.