fredag 6 november 2009

Fredagsmys..

Hela dagen har jag varit riktigt glad att det är fredag. Efter en helt okej vecka är det ändå jäkligt skönt att det är helg igen.. Nedräkningen till jullovet har börjat kan jag meddela, 6 veckor kvar..

Idag när jag hade sista lektionen med min 9:a pratade vi om födelsedagar och vi pratade om att jag fyller 30 år nästa år. Och då brister en av tjejerna ut, Jenny vi måste fixa en 30års fest för dig.. Vi kan hyra en lokal och så har hela klassen fest för dig.. Resten av klassen som satt med och lyssnade tyckte att det var en lysande idé..
Ja, jag vet inte svarade jag. Ni behöver ju inte fixa en fest till mig, väldigt gulligt tänkt men det behöver ni ju inte.. Jo, jo det vill vi svarade dom..

Detta var ju väldigt gulligt måste jag ju säga men jag känner mig ju himla skeptisk över det. Nu kommer dom säkert inte fixa en fest, ibland är det ju mycket snack.. Men jag vet ju inte om det hade blivit en sån rolig fest, jag och 23 femtonåringar.. Men dom är väl för goa och när jag tänker på att de snart ska sluta så känner jag ju mig ledsen.. Jag kommer sakna dessa 15 åringar så mycket. Det är ju ändå min första klass som jag är klassföreståndare för och det är ju väldigt speciellt.. Men om jag vill gå på fest med dom, det vete sjutton....

Ikväll blir det Idolmys och Ciceropizza här hemma med Emma-pemma. Det kändes som om det var himla längesen vi sågs.. Ha en fin fredag allesammans...

3 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Hälsa klassen att jag kommer!!!

Jenny sa...

Gött Hanna. Då blir det du och jag och 23 femtonåringar..

Hanna Jos sa...

vadå, det är ju hur man är i sinnet som säknas eller?? Å då skulle jag vilja säga att det blir 25 femtonåringar :)