onsdag 24 september 2008

Träslöjdsträff = ingen goodiebag..

Idag har jag varit på träslöjdsträff och det var ju ganska stor skillnad från textilträffen. Den största besvikelsen var ju att man inte fick någon goodiebag med sig hem. Jag hade ju hoppats på att få en kasse med sig hem med lite bra att ha saker i träslöjden. Lite spik och nubb, kanske lite lim och färg och kanske lite träspills-bitar. Men jag kom därifrån tomhänt. Men fika fick vi iallafall. Så jag känner mig ändå lite nöjd med bulle och kaffe. Men har ju tyvärr ingen goodiebag att visa upp (har ju iochförsig ingen kamera hemma heller så det är väl lika bra det).

Om man ska utvärdera veckan än så länge så skulle jag säga helt okej. Jag har jobbat länge varje dag, så jag känner mig ganska trött faktiskt. Men igår var det friluftsdag i skolan och det är alltid kul (nu när man själv inte behöver medverka). Jag var allt en hejare på att ta tid.

På fredag är det löning, känns himla bra och efterlängtat. Helgen blir nog kul, då min kära syster fyller år och det blir fest på lördag.

puss puss

2 kommentarer:

darling sa...

kan man säga att det mest var träskallar på träffen, som inte fattar värdet av en googiebag. Eller är det att sticka ut hakan lite för mycket?

Jenny sa...

Ja det kan man säga=)
Fyndigt...