söndag 14 september 2008

Bakis...

Idag är jag inte på topp kan jag säga. Fruktansvärt bakis är ordet. Det blev väldigt mycket kalas på mig igår på kräftskivan. Det var riktigt lyckat och för min del blev det crepés och sallad. Emma var så duktig och husmoderlig och gjorde massa crepés. Sen blev det mycket vin och snaps också. Det blev även karaoke och dans. Jag och Alex toppade med ett lyft från Dirty dancing. Jag kan inte riktigt förstå att Petter säger idag att vi inte såg så graciösa ut. När det var dags att avsluta hos Marcus så följde jag med grabbarna till Valand. Petter var redig och gick hem men jag fortsatte. När jag väl skulle promenera hem så följde Alex med och sov på soffan. Han är allt en riktig vän. Det var en väldigt rolig syn imorse när jag klev upp och såg Alex ligga på soffan i skjorta och slips. Han skulle sen direkt på kalas så han behövde inte ens byta om. Det är fan genomtänkt alltså.
Denna söndag startade även som så många andra söndagar, med att Petter ville storstäda. Men det blir tyvärr inget med det idag för min del. Jag har bäddat sängen och det får räcka.
Hanna Is är på väg hit nu för jag ska hjälpa henne att sy en outfit och hon skulle köpa med sig Burger king på vägen. Vilken pärla va.. Jag känner mig lite skakis så det kanske är bäst att ta en raki om jag ska kunna sy.


Här skulle det egentligen komma bilder från igår, men kameran är kvarglömd hos Marcus så det får komma bilder senare under veckan.

1 kommentar:

darling sa...

Jenny, du var jäkligt kul när du liksom gick in och ut i olika stadier, igår. Du var som värsta tranformern:) Fan vad jag garvade när du hällde upp kaffet, och bara stod och mumlade rätt ut- Gullunge
!000 tack för att du är en pärrrla