onsdag 3 september 2008

Tisdagsvin..

Tisdagar är ingen bra dag tycker jag. För att vara exakt tycker jag att det är veckans tråkigaste dag. Det börjar med att det är så jobbigt att gå upp på tisdagar tycker jag. På måndagen går man upp i någon slags chock efter helgen, men på tisdag är det bara så jobbigt när klockan ringer. Jag och Pernilla har därför kommit på att vi ska börja med tisdagsvin. Pernilla gillar inte heller tisdagar. Har man bestämt att man ska dricka lite vin på tisdagen, så blir dagen genast lite roligare. Det är dom små sakerna att se fram emot under veckan som räknas..

Jag och Pillan har ju ganska nyligen myntat detta uttryck. Förra tidagen skulle vi fika på Linné, men det blir mer prisvärt att ta ett glas vin (så det blev visst 4 glas). Igår var det tisdag igen men då körde vi en annan variant av tisdagsvin. Vi träffades på Linnégatan och köpte med oss en flaska vin upp till mig. Då drack vi varsitt glas hemma innan jag skulle följa med henne på en lägenhetsvisning. Som sagt det behövs inte mycket för att tisdagen ska bli lite roligare. Det blir spännande att se hur tisdagsvinet tar sig nästa tisdag.

5 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Säg till nästa gång det blir tisdagsvin så är jag på!!

darling sa...

jag med.

Jenny sa...

Absolut.. jag ska säga till er..

Pillan sa...

Nu se du Jenny har jag lyckats registrera ett konto...väldigt duktigt av datorfientliga Pillan.
Är verkligen så kul att läsa din blogg..jag har gått och skrytit hela dagen om min bloggande bästa vän. Keep it going!!!

Jenny sa...

Gött att höra Pillan..Välkommen.. Känns himla bra att du gör reklam för mig..