lördag 6 september 2008

Måste bara älta lite..

Igår var jag på afterwork med jobbet. Det var första gången med mina nya kollegor. Det är alltid kul att se hur sina kollegor är utanför skolan. Det var iallafall kul, men det blev en ganska tidig kväll.

Men det jag tänkte älta om är ju såklart det här med feströkning. Jag har ju nu varit rökfri i 6 veckor och har inte feströkt heller. Jag har väl varit tvungen att inse att jag inte kommer kunna feströka. EVER.... Det har faktiskt gått bra när jag har varit ute, men ibland är det ju tufft. Igår var en sån kväll då jag kände att jag gärna hade stått där ute med de kollegorna som feströkte. Varför kan alla andra och inte jag? Men jag har bestämt mig denna gången, ingen feströkning så det är bara att gilla läget. Och nu kankske det också är dags att sluta älta detta.

Idag ska jag passa söta lilla Maja. Hon ska sova hos mig inatt och imorgon ska vi till Liseberg och tok-åka Tornado. Så det blir en mysig helg. Ska se om vi springer på Hanna Is som också ska passa barn denna lördagen. Mycket barn på oss nu..

puss och ha en kalasbra helg..

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Tycker att du är jätteduktig med rökningen Penny lane och så länge du håller dig rökfri så tycker jag att du får älta så mycket du vill!! Så det så!

Jenny sa...

Tack kära du.. Då vet jag att jag alltid kan älta hos dig då..=)