fredag 15 maj 2009

Veckans projekt..

Denna veckan har det varit fullt upp alltså. Jobb, pyssel, babyshower, Eurovisionkval och en hel del annat. Jag har även gjort klart ett skåp som jag har snickrat på under våren. När Emma och Jonas flyttade så stod det en garderob i den nya lägenheten med väldigt vackra knoppar. Emma och Jonas var inte lika förtjusta i knopparna så det var en lätt match att få hem dom till mig. Sen dess har jag grubblat på vad jag ska använda dom till och kom fram till att det får bli ett litet skåp till mina trådrullar.

Sen har det även producerats ett par diadem till i veckan. Det börjar gå riktigt bra för mig och mina diadem. Är det någon annan som vill köpa, så är det bara att maila mig. Just nu är det paketpris.

Så just nu kan man säga att jag är inne i en kreativ fas och vill ägna mig åt att greja med mina projekt hela tiden. Tur att det snart är sommarlov.

Mitt kära skåp står på plats på arbetsbordet

Trådrulle-skåp

Så himla vacker knopp

Diadem som såldes i veckan

Jenta is back

4 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Jenta is back and this time for good!!!
Hur kan man inte tycka om dessa knoppar undrar ju jag, väldigt fina!
Japp, som du vet är jag intesserad av fler diadem:)

darling sa...

instämmer med Jos

Emma sa...

vilket fint skåp du snickrat ihop! Och tur att knopparna kommer till användning och får känna sig lite älskade igen.. dom fick inte så mkt kärlek här hemma så det känns ju bra att dom kommit till ett tryggt och fint hem som tar hand om dom.

Jenny sa...

Tack så mycket..