söndag 24 maj 2009

Min guldstjärna är nog borta nu..

Telefonen ringde förut och jag svarade, men det var ingen där. Petter och Alex sa båda två att det måste vara någon jäkla försäljare som ringde, för på nåt sätt ringer dom upp för att kolla att man är hemma och sen ringer upp igen.

Efter några sekunder ringde det igen och jag svarade igen. Och visst var det en försäljare som ringde. Hon ville sälja på mig något el-erbjudande. Jag börjar att säga att jag inte har tid, samtidigt börjar Petter ropa i bakgrunden: Det är faktiskt söndagkväll din idiot och vi försöker kolla på film. Jag började skratta och kan inte riktigt prata, men försäljaren samlar sig och börjar prata om erbjudandet igen. Då tar Alex telefonen ifrån mig och vill prata med försäljaren: Vad det ni som ringde precis innan eller var det bara en jävla slump att det var någon som ringde precis innan och la på? Alex upprepar detta ett par gånger då försäljaren nekar till detta. Alex blir jäkligt sur och avslutar surt med: Vänligen ring aldrig hit igen!!!!!!!!

Jag skrattade så jag höll på att ramla av soffan efter detta samtal. Men nu måste jag nog inse att det är slut på gratis produkter och grejer för min del. Guldstjärnan bredvid mitt namn är nog borta för alltid.

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Hahaha, dom ska bara ha det!!!

Alex sa...

lite dåligt samvete hade jag faktiskt dock måste jag bara säga. men fn va arg jag va!