fredag 22 maj 2009

Mycket av allt..

Jag tycker att det är viktigt att ha mycket av sina favoritsaker. Många väskor, många par skor och många tights. Har jag mycket av de tre grejerna så är jag nöjd som fan. I onsdags var det dock dags att sortera bland mina tights och strumpbyxor. Jag hade köpt kartonger sist jag var på Ikea, som skulle bli utmärkta strumpbyxe-kartonger.

Petter spände ögonen i mig när han såg denna högen och sa: Köper du ett till par strumpbyxor så blir jag riktigt sur.

Nu är det ordning. Pedagogiskt och bra genom att delat upp mina svarta, med fot och utan fot

Nu står dessa lådor på varandra i min garderob och jag är himla nöjd. Och jag längtar tills jag får lön, för då ska jag slå till på ett par superfina tights jag såg på Gina i onsdags. Petter får bli så sur han vill.

6 kommentarer:

Emma sa...

Jenny, jag vill bo i din tightslåda. Får jag det? Där finns verkligen allt man behöer.

Hanna sa...

Fast det var ju jag som sa det, emma hade loggat in på sin gmail på min dator. :-( men vi kanske båda får plats?

Jenny sa...

Såklart att ni får. Det hade bara varit roligt om jag hade systrarna i min garderob..

Hanna sa...

Nu har jag tänkt på det här hela morgonen och insett att tightsköpande kan försvaras på flera sätt.

1. Har man ofta kjol eller klänning behövs tights, det blir lika viktigt som strumpor eller trosor. Jenny har ofta klänning och jag gissar att Petter vill att Jenny ska vara propert klädd nedtill.

2. Tights i olika färger kan liva upp en outfit så till den grad att man släcker behovet av att köpa en helt ny klänning/kjol/tunika när garderoben känns rövig. Tights är billigare än klänning/kjolar/tunikor och Jenny sparar alltså tusenlappar på att köpa tights.

3. Tights kostar mindre än en fin köttbit. Tights varar längre än en fin köttbit. Tights gör Jenny gladare än en fin köttbit. Glad Jenny gör Petter gladare än en fin köttbit.

Hanna Jos sa...

Gud vilka bra argument du har kagt till med Hanna, väldugt imponerad!! Och Jenny, klart du ska ha tightsen vi såg i onsdags, dom var ju super vackra (Som du själv sa:))

Jenny sa...

Hanna! Du är ju helt grym. Så jäkla bra argument. Jag ska skriva ut dom och sätta upp på insidan av våran garderob, så att Petter ser dom varje dag. Så kanske han snart börjar inse det fina med tights..

Jos, Ja visst var de på Gina superfina...