fredag 8 maj 2009

Pre-birthday

Idag har jag myntat en ny dag här hemma, pre-birthday. Jag tycker absolut att det är dags att börja fira, dagen innan man fyller år. Det är inte mer än rätt att man ska få bestämma lite även dagen innan sin födelsedag.

På min pre-birthday har jag i alla fall fått välja mat för kvällen. Hemmagjord pizza. Min favvo just nu. Jag älskar när man får välja själv vad man ska ha på och då är hemmagjord pizza det bästa. Petter har även köpt Ben & Jerry glass med någon smarrig chokladsmak, så det blir likom pricken över i:et på denna pre-kväll. Dock är det lite tråkigt att det är hockey ikväll, men man kan ju inte få allt och jag är ändå väldigt glad att morgondagen är hockeyfri.

Nu ska jag fortsätta fira min pre-birthday..

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Grattis på rikyiga födelsedagen nu då!! Hoppas att det var Pfish food från Ben & Jerry ni åt, den med små choklad fiskar i, den är bara sååååååå god! Ses ikväll vännen min!

Jenny sa...

Tack så mycket Jos..
Det var inte den glassen med chokladfiskarna utan en med chokladbitar och nötter i. Väldigt god den med.. Men nu blev jag sugen på att prova den med chokladfiskar i.