måndag 13 oktober 2008

Tjohoo...

Idag har jag haft mitt första utvecklingssamtal. Det gick bra och jag är väldigt glad att jag är igång. Och jag kände mig inte så nervös heller faktiskt. Jag hade ju satt på mig sjal idag, då jag vet att jag kan bli lite rödfläckig på halsen om jag blir nervös. Nu har jag bara 11 samtal kvar och på onsdag när jag har nästa, kör jag nog sjal då också (känner mig inte riktigt redo att köra utan efter bara ett samtal).

Idag är det måndag och då är det ju mitt nya favvo-program om gäller. FÄRJAN..
Efter att jag sett reklamen på kvällens avsnitt så är förväntningarna höga. Jag tror att det kan bli ett riktigt hysteriskt roligt program. Stammisen Ruths dröm ska gå i uppfyllelse och det verkar ju bli kalas-kul.

Idag tycker Petter att jag ska göra broccolipaj.. Shit, det har jag aldrig gjort. Jag känner mig ju trygg med taco-pajen men nu ska det alltså vara broccoli och bacon. Ja, jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur det här. Måste komma på nåt bra. Kanske att jag åt jäkligt mycket broccoli i skolan idag (okej att jag åt en del broccoli idag, för jag är inte så förtjust i skolans ost och skinksås).

Puss puss iallafall...

1 kommentar:

darling sa...

Det blev säkert superb, den mästerkock som du är.
Lyckost, jag har av mina 22!! samtal klarat av 4 idag.Hade sjal till en början men blev så jäkla svettig så jag freestylade och slängde av mig den.

Puss,