onsdag 22 oktober 2008

Packning..

Varför är det alltså så svårt att packa? Jag tycker nästan att det är svårare att packa när man ska på en liten tripp. Idag tänkte jag lägga fram kläder som jag ska ha med mig till helgen när jag och Pillan ska åka till Oslo och det var inte så lätt. Så jag tror att jag skjuter på det tills imorgon istället.

Det är så att jag och Pillan ska åka till Oslo på fredag efter jobbet. Det ska bli himla kul. Vi ska titta på Liza och hennes show och vi ska även bo på hotell. Ska bli himla trevligt att komma bort lite. Det blir som en liten start på höstlovet som är nästa vecka. Vi är i och för sig bara lediga på torsdag och fredag men det ska bli väldigt skönt.

Idag har kära Alex åkt till New York och han har fått det eminenta uppdraget att kolla efter en rosa mobil till mig. Så det blir spännande att se om han kommer hem med någon tjusig rosa mobil. Jag har sagt att en guld-färgad mobil är okej också.

Man kan tycka att det är lite taskigt av mig och Alex att åka bort samma helg och lämna Petter ensam hemma. Men han ska köpa ett nytt spel till x-boxen på fredag som han ska spela hela helgen, så han kommer nog ha att göra. Han brukar ju även slå till på en härlig ost-tallrik och räkor när jag är borta, så han kommer nog frossa.

puss puss

2 kommentarer:

darling sa...

Hej,
Det var många inlägg att kommentera.

1. Tack, det känns förjäkla gött med ett samtal kvar av alla,
2. Jos, om du känner generesotetens vindar vina, så gillar jag med den plånkan, starkt.
3. Jenny, den klänningen ÄR du, i synnerhet som det är ett gulligt djur på.
4. A hälsar att det förmodligen är Fabel P skall spela, då han kommer göra likadant så snart tillfälle ges.
5. Älskar dig
6. Ses på torsdag kanske.
7. Puss
8. Ha det gutt i Norge (ha ha ha)

Jenny sa...

Ja du förstår darling, inläggen har bara sprudlat ur mig..
Petter säger att han ska spela Ninja gaiden och Army of 2.
Älskar dig med och du får oxå ha en bra helg.
Och du känner ju mig, jag gillar ju allt med djur på...