måndag 20 oktober 2008

Pizza eller Havrefras?

Idag är det måndag och jag sitter nu och tänker på om jag ska äta pizza idag. Jag kan verkligen inte bestämma mig. Ibland ställs man inför tuffa saker att ta ställning till. Pizza eller havrefras är frågan...

Måndag är även Färjan-dag, så då kanske det passar att fira med en pizza.. ja som sagt det är svårt att bestämma sig.

Helgen på Orust var kalas. Vi kom upp ganska sent på fredagen, så då var det lite mat och vin och Idol om gällde. På lördagen tog jag och Karin en tur till Göksäter där jag köpte strumpbyxor och en tröja och sammanlagt blev det bara 150kr. Fint..
Jag har även stickat lite (jag håller ju på att sticka och syr lite olika små-väskor). Och sen har jag även läst ganska mycket. Jag läste ut Stella och Sebastian igår. Kalasbra.

Igår var Alex här och såg på en film. Fruktansvärt dålig var den. jag kommer inte ens ihåg vad den heter men Brendan Frasier var med i den och det säger kanske allt. Han är en fruktansvärt dålig skådis. Det var faktiskt längesen jag såg en sån dålig film.

Om det är så att någon kanske inte kommer på vem Brendan Frasier är ska jag bjuda på en bild på honom. Detta kanske är en av hans bättre bilder tror jag. Så här såg han inte ut i gårdagens film kan jag säga.

3 kommentarer:

darling sa...

var det månne Closet land ni såg?

Jenny sa...

Nej, det var ju inte det, men i samma stil kan jag säga...

Alex sa...

Resa till Jordens mitt eller ngt hette den väl, trodde det skulle Jules Verne men det va verkligen bara skit, fy fn säger jag. Sämsta filmen i år, lätt!