fredag 31 oktober 2008

Fredagskväll hemma hos oss...

Ja, det kanske finns någon där ute som tror att det är kul att spendera fredagskvällen på Plantage. Men det kan jag intyga att det är inte så himla kul faktiskt. Jag kom hem för ungefär 3 timmar sen och då satt Petter och Ola i soffan och spelade Xbox. Jag kan meddela att de fortfarande sitter kvar och de lär sitta kvar ett tag till. Jag börjar bli mer och mer skräckslagen över att de kanske sitter kvar i soffan imorgon bitti när jag vaknar och spelar fortfarande och Ola kanske är på väg ner till 7eleven en 5:e gång för att köpa nya batterier till kontrollerna.

Nu har jag två val känner jag.. 1. Dricka lite vin och hålla mig vaken och vänta in Karin som är ute på galej och ska sova hos oss, så jag får någon att prata med. 2. Gå och sova, så att jag är pigg och alert imorgon på Majas 7 års kalas..
Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra.

För ett tag sen så var det väldigt trevligt att spendera sin fredagskväll på Plantage och det var ofta fredagsmys med vin och film och goa grejor. Men det känns som om det var längesen det var så, nu är det tydligen bara Xboxet som gäller på fredagar. Det får alltså bli mer fredags-afterworker på mig framöver.............. (men jag gillar ju fredagsmys hemma så mycket också....)
Ibland är det inte lätt..

puss puss

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Stackars stackars lilla Jenny! Jag är på en AW, ska bara bli lite frisk först, sen kan Petter X-boxa på bäst han vill:) Puss

Jenny sa...

Ja, visst är det lite synd om mig. Vi får styra upp en AW snart då.