söndag 27 juni 2010

Magisk..

.. är bara ett av många adjektiv jag kan använda för veckan som varit. Det har alltså varit helt kalasbra på Sicilien ska ni veta. Nu är jag hemma på Plantage igen och känner mig lite sliten och trött och med betydligt fler myggbett än vad jag hade för en vecka sen. Men just nu så är det liksom bara värt det.

Vi har bott i ett helt fantastiskt hus som verkligen var över mina förväntningar, jag kan nog inte komma på nåt dåligt med det. Vi har alla 14 personer plus världens finaste gudson Noah bara haft det så jäkla bra och allt har flytit på kalasbra.

Vi har hängt lite på beachen, vi har hängt vid poolen, vi har ätit så jäkla god mat, vi har druckit massa vin (kanske inte alltid jättegoda viner, men billiga viner som funkar fint att blanda med sprite), vi har druckit väldigt massa Limoncello, vi har hängt lite i Palermo en dag, vi har lyssnat på Waka waka med Shakira oändligt många gånger, jag har köpt 3 klänningar och ett gäng örhängen och vi har hängt lite i gamla stan i Trapani.. Detta är några av sakerna vi haft för oss under veckan och nu när jag är hemma igen så vill en stor del av mig bara tillbaka. Jag hade lätt kunnat stanna i huset ett par dagar till..

Det blir liksom en sådan konstig, tom känsla när man kommer hem och man inte har massa fina människor omkring sig. Men den känslan försvinner nog snart och det ska bli skönt att sova i min säng igen och slippa vara orolig för att Ola ska komma in och leka hund det första han gör på morgonen.

Jag kan även tillägga att alla fiskar här på Plantage lever och jag vet helt ärligt inte om jag ska skratta eller gråta. Mamma har i alla fall gjort ett bra jobb och gett dom mat medans vi varit borta så nu måste jag bestämma vad jag ska göra med alla fiskar. Om det nu är någon som är sugen på lite fiskar, let me know..

Imorgon får ni se på lite kort från Sicilien (jag orkar tyvärr inte lägga in några bilder idag)..

2 kommentarer:

junior e agnes!!!!!!!!!!! sa...

Jag längtar också tillbaks.. Va en helt underbar vecka!! Jag får dock fortfarande stå ut med Ola "the Dog" :)

Jenny sa...

Haha Junette..