måndag 13 april 2009

Slut för denna gång..

Ja, nu är påsken slut för denna gången. Det har varit himla skönt med lång-ledigt och jag har haft det riktigt bra.. Påskbrunchen var kalas och det var även himla bra på Orust. Igår satt jag ute i trädgården hela dagen. Jag hade köpt med mig Denise Rudbergs nya bok, Åse och den är nu utläst kan jag säga. Japp, det gick på en dag. Bra som fan var den allt.

På påskbrunchen vann ju jag som sagt en flaska skumpa för bästa påskiga klädsel och bästa motivering, men självklart fick jag ju inte med mig den hem i fredags. Så jag bad Alex att han skulle ta med med sig den hit, men då hittade han den inte. Var sjutton hade den tagit vägen då? Jag tänkte om det var någon som missunnade mig vinsten och snodde den eller om det var någon som "råkade" ta hem den med sig... Men idag träffade vi Andreas och han berättade att han hade gömt den någonstans i Alex kök, men han kommer inte på var.. Men då kändes det ju bra att den fanns kvar och det var ju lite lurigt av honom. Jag känner även at vi alla kan dra lärdomen att man inte ska gömma något när man är full, för då är det oftast svårt att hitta det igen..

Idag har påsken avslutats med en promenad med mina favoritkillar Petter och Alex. Vi skulle även avsluta med en trevlig lunch i Linné och vi satte oss på Karlssons garage. Kan ej rekomderas kan vi nog alla tre instämma på. Det var ingen hit direkt..

Dagen idag går annars i städningens tecken här hemma. Petter överaskade imorse med att säga att idag är det vårstädning-09 som startar. Så nu är det bara snack om kakelfogar, lister och alla andra skrymslen som tydligen måste skrubbas. Jag försöker köra lite mer laid-back stil och försöker maska mig igenom städningen. Är inte sugen på att skrubba kakelfogarna idag.. Vi får se hur länge det kommer funka...

Men puss på er alla och hoppas alla haft en riktigt bra påsk...

2 kommentarer:

Alex sa...

Hittade din segerskumpa nu! Den låg i nederdelen av ugnen. Tycker vi knäcker den nästa Söndag... Undrar om det inte är mitt filmval då?

Jenny sa...

Det låter som en perfekt plan.. Ja, det borde vara ditt filmval då..