onsdag 15 april 2009

Back to school..

Japp, då var man tillbaka i skolan igen. Igår hade vi studiedag, så idag var första dagen som vi träffade eleverna. Och jag har inte träffat min klass på över 3 veckor, så det kändes roligt att se dom små liven igen. Eller dom är ju inte så små faktiskt och det verkar ha hänt mycket på sista tiden.. Saker som kanske inte är jätte-positiva skulle jag kunna säga, men inte helt otippade saker heller..

Idag har även mina utvecklingssamtal dragit igång. Denna veckan har jag bara 2, men sen har jag resten nästa vecka (dock har jag ju bara 12 elever som är mina mentorselever, men det är lite jobbigt ändå..).. Idag lyckades jag i alla fall skämta till det på samtalet kan man säga. Jag skulle ta upp på detta samtalet att eleven hade setts röka på skolan idag och det får man ju inte göra. Föräldrarna som var ganska ovetandes om sonens rökning ville diskutera detta med rökningen och om det är många på skolan som röker. Jag börjar prata om att det har inte varit så många som rökt på skolan de senaste åren, men där innan jul började det ju blossa upp många som började röka... Föräldrarna kunde då le lite kan jag säga, och detta lilla skämt var inte inövat ska jag även tilägga...

Ja, ja undrar hur många fler samtal jag ska ta upp detta på. Det här var inte den första, men nu har jag ju det lilla skämtet att ta till om det blir illa..

1 kommentar:

Hanna Jos sa...

Du din lilla komiker:) Ja ibland bara kommer det säg, haha