måndag 20 april 2009

Poppis bland grannarna..

Jag och Petter tycker att det är viktigt att göra sig poplulär hos grannarna. Detta bevisades igår igen.

Igår kväll så passade vi Stella ett par timmar när Ola och Junette var ute på galej. Petter var ute på en liten promenad med Stella där vid 8 tiden. På vägen hem så gör han som vanligt och traskar in i hissen och trycker på knapp 4. Väl uppe på fjärde våningen kopplar han loss Stella och öppnar dörren och släpper in henne.

Nej, men vänta lite nu va... Ja, just det vi bor ju inte på fjärde våningen, vi bor ju på femte våningen... Så lite pinsamt för Petter när han står i hallen under oss och grannen kommer ut i bara kalsonger och där står Petter med en rottweiler...

Det var ju typiskt att detta nu råkade vara nere hos våra festliga grannar som vi redan har gjort så bra intryck på.. Men det är även fruktansvärt roligt också.. Idag när jag satt på bussen hem från jobbet så kunde jag inte sluta le.. Men jag kanske även ska tillägga att Petter var nere och pratade med dom efteråt och bad om ursäkt.

puss på er

5 kommentarer:

darling sa...

ha ha ha det var det roligaste på länge, vaddå, gick han även IN I HALLEN hos frukterna???

Jenny sa...

Japp, det gjorde han allt.. Stella med.. javisst är det fruktansvärt roligt...

Hanna Jos sa...

Herre gud va roligt!!!! Hade det vart 1 april hade jag trorr att det var ett skämt men ojojoj va kul, och oj som jag skrattade när jag läste det!!!
Vad vad schlager hatarna då???

Lena sa...

Jenny, jag skrattar så jag gråter. Helt underbart roligt!!

Sen är jag lite stolt att jag lyckats klura ut hur man kommenterar din blogg! =0)

Emma sa...

hahaha jag dör! klockrent petter!!