lördag 29 maj 2010

Kan inte låta bli att titta..

Japp, här sitter jag nu bänkad framför tv:n ändå och väntar med spänning på kvällens Eurovision.. Jag tycker att det känns riktigt jäkla trist att inte vi är med, men jag måste sluta älta detta nu. Nu räcker det Jenny, det är inte hela världen.. Så vi får se imorgon om rätt låt vann..

Idag har jag traskat på stan och det var trevligt som alltid. Stan på lördagar med massa folk är ju bara för härligt tycker jag. Jag trivs som fisken, men Petter trivs inte lika bra ska jag säga er. Någon som blev förvånad? Nej, jag tänkte väl det. Han tjatar mest om att ta paus hela tiden och idag var det ju till honom vi skulle handla..

Igår kväll var jag hundvakt åt lilla Millie och det gick fin-fint. Det var inga problem, hon var bara supersnäll. Hon bajsade inte ens när vi var ute och promenerade. Jag var faktiskt ute och gick med henne själv, det skulle ingen kunnat tro för ett tag sen. Inte jag heller för den delen.. Men så var det faktiskt..

Tyskland, Serbien, Turkiet... några av mina favoriter ikväll tror jag..

Uppdatering: Moldavien, Frankrike, Azerbaijan och Grekland är också riktiga favoriter..

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Tack ännu en gång att du passade henne, hon var lugn som en filbunke när vi tog vagnen hem så ni gjorde ett super jobb :) Och tack för uppdateringarna igår kväll om att Tyskland vann, u kunde jag ju glänsa med att jag visste :D

Jenny sa...

Vad bra då, Jos.. Och du vet att det är bara att säga till när ni behöver hundvakt. Jag ska göra mitt bästa för att ta mitt ansvar och passa henne så mycket det behövs..

Jag tänkte att du skulle bli glad över lite info från Eurovision, så det var ju bra..=)