söndag 9 maj 2010

Den stora dagen..

I dag är det den stora dagen, då jag fyller 30år.. Det känns himla bra faktiskt, ingen 30års kris här inte.. Igår var det fest här på Plantage och det var sjukt kul.. Det var pizza, tårta, hot shots, vin och ganska mycket bubbel. Succé skulle jag säga och det hoppas jag att mina gäster också tyckte.. Jag fick massa superfina presenter och jag är så himla glad för allting. Tack till er alla som kom och förgyllde min kväll och tack för allt fint jag fått..

Dagen idag startades med att Petter bjöd ut mig på frukost och jag fick välja ställe. Så självklart blev det Pannkakor på Egg and milk.. Sen har det varit kalas här hemma med mina föräldrar, Petters föräldrar, Nina och Henke.. Sen kom Alex och det var mitt filmval ikväll. Vi såg Did you here about the Morgans och den var så jäkla dålig. Jag måste nog faktiskt säga att jag ångrar mitt filmval idag.. Men så är det ibland..

Lite synd är att jag inte tog så många kort igår, jag hade så mycket annat att tänka på. Men här kommer några få som fanns i min kamera idag..

Mina 3 favoriter samlade på samma plats

Fram med Hotshots-brickan

Wild dance vid tolvslaget

Vissa blev lite varma skulle man kunna säga

Kvällen eller rättare sagt natten avslutades med singstar

3 kommentarer:

Botti sa...

Hipp hipp hurraaaaa! Stort grattis!!! Låter som om det var ett toppen firande av den stora dagen! :)

*kram*

/B

Jenny sa...

Tack så jättemycket.. Ja, det var verkligen ett toppenfirande..
kram

Anonym sa...

Instämmer det var grymt, vilket år vi har framföross, Hipp Hipp!