torsdag 8 april 2010

Slapp, slappare , slappast

Idag har jag inte varit allt för pigg och alert. Det var himla svårt att komma upp idag och ännu svårare att ta sig ur sängen. Väldigt konstigt, för jag har verkligen ingen anledning att vara så trött idag. Det är inte så att det är slitsamt att ha lov eller så. Men idag hade jag inga direkta planer så det fanns liksom ingen anledning att hoppa upp. Jag låg och kollade på Project runway imorse och jag tror fan inte att det kan bli bättre alltså..

När jag väl kommit upp och piggnat till begav jag mig iväg till mina gamla hoods, Frölunda. Jag skulle hem till en gammal Korthuset-kollega på fika och då var jag tvungen att gå förbi Frölunda torg. Det är härligt att allt är sig likt när man går förbi busshållplatsen där. Samma gamla alkisar hänger fort där. Samma gäng som har hängt där i alla år och som man känner igen från när man var liten.. Men Frölunda torg är alltid ett trevligt ställe i mina ögon. Jag fattar inte varför Petter alltid har så mycket emot torget? Men Hanna Jos har en teori om att man ogillar Frölunda torg om man inte är uppvuxen där och det kan nog stämma. Så det är bara att beklaga att Petter aldrig kommer vilja följa med och handla på torget..

En annan rolig sak var att igår kollade jag min jobb-mail (varför kan jag inte hålla mig borta från den när det är lov är ju frågan.) och jag hade fått ett mail av en mina killar från klassen. Han hade mailat igår och hade en väldigt lång utläggning om Elitserien och om hur det skulle gå för Djurgården och hur Petter tyckte om olika grejer. Jag blev helt varm i hjärtat, att en av mina elever känt för att maila sin fröken på lovet och kände för att skriva lite om hockey.. Men jag får även lite panik när jag tänker på att det bara är 2 månader kvar tills de ska sluta och jag måste ta farväl av dessa 16 åringar. Jag skulle faktiskt vilja lista min nia som den finaste...

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Du kan alltid räkna med mig om du behöver sällskap på Torget :)

Jenny sa...

Det är himla bra att veta Jos...