måndag 12 april 2010

En helt vanlig, fin måndag..

Dessa dagar efter loven kan bli hur som helst och man har ingen jäkla aning om hur det kommer att kännas att vara tillbaka på jobbet efter ledigheten. För mig har det känts såhär idag i alla fall:

I morse när jag vaknade kl.06:09 av mig själv, kändes det himla fint. En hel minut att somna om på innan klockan skulle ringa. Gott om tid skulle jag vilja säga.. När jag sedan stod på Marklandsgatan vid 7 tiden och frös litegrann, då jag glömt att ta på mig en extra kofta under vårjackan och lyssnade på min nya favvo-låt Doesn´t matter med The Lost Patrol kändes det också fint.. När jag väl kom in i personalrummet på jobbet och det trogna tidiga gänget satt och väntade på mig vid 07:27 kändes det fortfarande fint och när sen mitt kaffekort krånglade lite, så dagens första kopp dröjde ovanligt länge så kändes det lite mindre fint faktiskt. Speciellt när en av mina kollegor skrattade rått över att jag fick vänta och krångla i några extra sekunder.. Men när jag till slut fick min kaffe så var jag glad igen.. Härligt att vara tillbaka igen så jag käckt och satte mig och började klunka kaffe... Sen flöt dagen på och åtskilliga koppar blev det..

På det stora hela har det varit en bra dag och det kändes bra att vara igång igen. Idag när jag hade min lite halvtråkiga rastvakt så kunde jag gå utan jacka och det var himla skönt..

Nu har jag äntligen kommit i mål i stegtävlingen också. Idag gick jag i mål i Rom, det har tagit mig sen i september eller nåt.. Grattis Jenny, du är så duktig så..

2 kommentarer:

Anonym sa...

vet du hannahmontanas mobil nummer

Jenny sa...

Jag har ju tyvärr inte det.. Vem är det som frågar?