fredag 9 april 2010

Kalasbra sista lov-dag..

Idag var jag uppe betydligt tidigare än igår.. Uppe i ottan skulle jag nästa vilja säga att det var.. Bara nästan alltså.. Mina planer för dagen ändrades i sista sekund, så det är tur att man kan vara så flexibel på lovet..

Jag startade då min dag med att åka ut till Emma och Noah och vi satt och hängde på Sunes ett bra tag. Dock måste jag säga att jag blev lite besviken på dagens sallad och det känns lite jobbigt faktiskt. Jag var så jäkla peppad på att få äta lunch på gamla kära Sunes och så blev det inte riktigt hundra.. Men det var ju för tur att de fortfarande levererade en jäkligt god latte i alla fall..

Sen var det dags att träffa Hanna Is, så jag åkte hem till henne och hängde en stund på hennes supervarma balkong. Vi diskuterade livets alla viktiga frågor över en kopp te.. Sen blev vi alldeles för vinsugna så vi var tvungna att promenera ner till Linné och ta två glas nere på min gata i stan... Sen skulle Hanna möta upp några andra på Hagabion, så vi sa hejdå och jag gick hem och tittade på mitt favorit Bevvan-avsnitt på dvd. Det där när Emily Valentine kommer in i bilden ni vet.. Avslutningsvis skulle jag vilja säga att det har varit en riktigt fin dag..

Det är en sådan jäkla lyx när man har lov, för då kan man hänga med sin gudson på dagarna

Vi försökte oss på att spela lite fotboll

Det är så jäkla fint att sitta här nere på min gata och dricka vin i solen

Skål för det här lovet

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Sicken dag! Och jag tror mig veta precis vilket avsnitt du menar :) riktigt bra, får nog ta och låna dina dvd:er nån dag...

Jenny sa...

Javisst är det avsnittet så jäkla bra. Jag kan titta på det om och om igen.. Tröttnar aldrig. Självklart får du låna..