söndag 13 december 2009

Vart tog han vägen egentligen?

Den stora frågan i fredags för mig och Emma var, Vart tog Marcus Fagervall vägen egentligen?
När han var med i Idol, så hejade jag som sjutton på honom och jag tyckte så mycket om honom. Jag har inte haft en tanke på honom på väldigt länge, men i fredags kom han upp på tapeten igen. Han är fan riktigt grym alltså. Hade han varit med i år så hade han tagit hem allt i år igen. Men det är då väldigt synd att han bara är försvunnen från musikvärlden. Okej, att han vann när han var med i Stjärnor på is, men det räknas inte faktiskt.

Jag vill i alla fall se Marcus sjunga Everything changes igen...

4 kommentarer:

Hanna sa...

Jag tycker att du är orättvis nu Jenny - Markus isdans till "Bringing sexy back" var nog det bästa jag såg hela förra året. Det var så bra att jag och Liza satt och tittade på det flera gånger. Tänk att man kan bli knäsvag av en kille som åker runt och och juckar mot en pinnstol i en kall ishall. Mer sånt!

Jenny sa...

Jag tycker själv att han var jättebra i Stjärnor på is och jag hejade såklart på honom där oxå. Jag tycker oxå att numret till Sexy back är hett som fan. Men jag vill höra honom sjunga samtidgt oxå och så vill jag se mer av honom över huvudtaget. Mer Marcus i alla former skulle jag vilja säga!

Hanna Jos sa...

Kan ju meddela att jag kollade på Svenska hjältar galan på 4:an igår och vem sitter där vid ett bord, jo Markus Fagervall minsann, så det är där han har hållit hus hela tiden, vid ett bord på Cirkus i Stockholm, tänka sig...

Jenny sa...

Men vad skönt att höra att han finns kvar och hänger på lite galor. Då kanske han sjunger snart igen..