måndag 14 december 2009

Mor och son..

Jag har nu sett på kvällens avsnitt av Ullared. Finns verkligen paret med mor och son på riktigt? Det kan ju nästan inte vara sant, men det är sjukt roligt i alla fall. Totalfestliga kanske man kan kalla dom.

Dagen idag skulle jag vilja sammanfatta med: Luciatåg i skolan, lussefika i klassrummet, lussefika i personalrummet, äcklig panerad fisk i bamba som nog egentligen inte var någon fisk utan bara panering, fika på bagaren på torget med Hanna Jos, promenad och ett glas vin i Haga med Pillan.
Kalas skulle jag vilja säga..

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Ny info om Ullared Mattias är ju iallafall att han har medverkat i en spansk bögporrfilm... Undra hur stolt mamsen är över det kan man ju undra... Sen kan man ju även undra hur sjuttsingen jag sitter inne på denna informationen, spanska bögporrisar kanske inte är mitt största intresse men kollar man på Vakna med the voice på morgonen så får man reda på allt möjligt viktigt :)

Jenny sa...

Haha...
Totalfestlig verkligen. Att ha varit med i en spansk bögporrfilm är ju inte fel att ha på sitt cv.. Men då finns han på riktigt i alla fall..