tisdag 15 december 2009

Det värsta jag vet..

Idag kom jag hem ganska tidigt från skolan. Vi har haft friluftsdag med kidsen och jag var helt slut när jag kom hem, fast jag inte rört på mig ett skit. Jag var mest bara vakt och samlade in pengar och grejer. Absolut inte alls ansträngande men jag var helt slut ändå. När jag kom hem så hoppades jag på att det skulle gå lite bra serier på tv som typ Melrose eller nån annan gammal goding. Men nej då, det enda som visas (känns det som) är typ Americas funniest home videos. Både på 3.an och 5.an visades detta hemska program samtidigt.

Jag tycker verkligen att det är hemskt med sånna där hemvideos. Americas funniest home videos hamnar nu i samma fack som de andra sakerna jag verkligen ogillar som Brendan Frasier, Malin Åkerman och Takida. Grattis alla hemvideos-program som nu fått kvala in på en delad första plats med Brendan och gänget på min det värsta jag vet-lista.

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Men varför hatar du Malin Åkerman? Det visste jag inte...

Jenny sa...

Efter att Malin var med i 27 dresses, så gillar jag inte henne. Där var hon inge hit alltså.. Jag tycker inte att hon är en bra skådespelare som många andra verkar tycka. Därför får hon vara med på min lista..