lördag 17 januari 2009

Elle-galan och sy-stuga...

Igår var det Elle-galan och jag var inte alls bitter för att jag inte fick gå. Jag har idag tittat på lite bilder från igår. Och jag måste säga att mina favoriter var nog Minimarket systrarna. Riktigt snygga var dom. En annan favorit var också Ewa Rööse som var skitsnygg i en snygg vit klänning och var hög-gravid. Så snygg vill jag vara när jag är gravid.

Jag hoppas verkligen att jag någon gång kommer ha möjlighet att få gå på Elle-galan. Det är min stora dröm.

Men jag hade faktiskt en riktigt bra fredagkväll ändå. Emma var här och jag hjälpte henne att sy en säng till den kommande bebisen. Emma som är en ypperlig elev hade med sig Doritos och en flaska vitt vin till mig. Hon sa: Det är klart att fröken ska ha lite vin och chips, för att hon är så snäll och hjälper till.
Det uppskattades kan jag säga. Det hade varit en bra grej för mina vanliga elever att ta efter tycker jag. Tänk vad snäll fröken dom hade haft varje dag då.Minimarket systrarna som var riktigt snygga..


Ewa Rööse var också snygg

Isbjörnen prov-ligger i bebisens säng, som Emma varit så duktig och sytt..

4 kommentarer:

Emma sa...

Isbjörnen ser verkligen ut att ha det mysigt i bebisens säng...
Kanske skulle gårdagskvällen ha varit fulländad om jag hade haft på mig Eva Röses outfit. Då hade vi ju haft lite Elle-tema. Skulle säkert ha sett minst lika snygg ut som henne...

Jenny sa...

Ja du Emma, varför sydde vi inte en sån klänning till dig igår, när vi ändå höll på. Du hade absolut varit lika snygg i den som Eva. Men då har vi kanske ett nytt sy-projekt på gång.

Jenny sa...

Jag glömde ju hälsa dig välkommen som kommentatör Emma. Väldigt kul att ha en till som kommenterar. Välkommen.

Emma sa...

Tack tack, det är helt nytt för mig det här. Lite som ann-britt och facebook. Ja du då har vi verkligen ett nytt syprojekt. Undrar om eva har en bättre beskrivning för klänningen än vad cindy hade för babynestet!